Javítható a laminálógépem?

A laminálás soha nem veszített népszerűségéből az évek során – nem csoda, mert a mai laminálógépek még hatékonyabbak, gyorsabban, jobban működnek. Nem tagadható azonban, hogy mint minden más intenzív használatnak kitett készülék, időnként ellenőrzést igényelhet. Néha hibajavításra, néha átfogó szervizre van szükség.
Ez a berendezés a különböző méretű dokumentumok átlátszó fóliával történő bevonásának egyik leghatékonyabb eszköze. E dokumentumok lehetnek poszterek, szórólapok, ábrák vagy akár fényképes azonosító jelvények, de akár gyermekei színes rajzai is.
Alkalmazásával tartós és tisztára törölhető felületeket kapunk. A laminálandó dokumentumok méretétől, a laminálás gyorsaságától függően különböző típusú készülékek kerültek kereskedelmi forgalomba.
Nagy többségük műanyag fólia, gumihengerek, valamint hősugárzás segítségével végzi a fólia rámelegítését a laminálandó felületre.

Szervíz szolgáltatásaink:
- komplett gép felújítás, bontás
- javítás, helyszíni szerviz
A készülékekben a használat során felmerült hibák nagy része mechanikai és elektromos jellegű. Fogaskerék törés, fűtőszál szakadás, görgő kopás, vezérlés meghibásodás teszi ki a javítások nagy részét. Az általunk működtetett márkafüggetlen lamináló gép szerviz ezeknek a készülékeknek a gyors és szakszerű helyrehozatalát, karbantartását vállalja.
A helyrehozatal költségeit a linken érheti el!
A leggyakoribb általunk szervizelt márkák:
Rexel
Rexel lamináló gép
Tier
Tier lamináló gép
Leitz
Leitz lamináló gép
Photolam
Photolam lamináló gép

Cím:

1095 Budapest Ipar u 4/b.

Kapcsolat:

1095 Budapest Ipar u 4/b.
balazs.irodagepszerviz@gmail.com
+36-1-215-7146
+36-20-926-3992
+36-1-215-7146

Nyitvatartás:

Kedd - Szerda - Csütörtök:
9.00-től – 12.00-ig
13.00-től - 17.00 óráig
Ebédszünet: 12.00 - 13.00
Péntek - Szombat - Vasárnap - Hétfő: zárva