Iratmegsemmisítő javítás - tanácsok

Iratmegsemmisítő javítás és szerviz, Budapest, IX. kerület, Ipar utca 4/B. E készülék alkalmazása hatékony módja a bizalmas személyes és irodai dokumentumok ártalmatlanításának.
A személyazonosság lopás és csalás áldozatainak száma az elmúlt években hazánkban is jelentősen megemelkedett.
A professzionális elektromos papíraprító védelmet nyújt mindazok számára, akik biztonságos módon szeretnének megszabadulni a feleslegessé vált, de rendkívül bizalmas és kényes információkat tartalmazó dokumentumaiktól.
Maga a berendezés egy igen egyszerű gépezet kívül és belül is. A bekapcsolás pillanatában egy motor indul el, ami meghajtja a szerkezetben lévő késeket. Néhány papír aprító műanyagból készül és műanyag fogaskerekekkel van ellátva, míg mások már titán pengékkel szereltek, melyek kapcsok, hitelkártyák és CD darabolására is alkalmasak.
Még a legjobb minőségű készülékek sem teljesen hibabiztosak. Ügyfeleink elvárásának megfelelve technikai segítséget nyújtok az iratmegsemmisítők hatékonyságának fenntartásában és helyreállításában a linken elérhető árakon!
A leggyakoribb, általunk szervizelt márkák:
Rexel
Rexel
Otto Office
Otto Office
HSM
HSM
Olympia
Dahle
Üzemeltetési, karbantartási tanácsok
A legtöbb modern készülék rendelkezik már egy telítettség jelzővel és kikapcsol, ha megtelik. Ha a berendezésen nincs ilyen opció, úgy gyakrabban ürítse ki, mielőtt kitör, mint egy konfetti vulkán.
A túl sok papír hatására a pengék zavartalan mozgása korlátozódik, ami nem tesz jót a motornak.
Mielőtt a gépbe helyezi a dokumentumokat, kérjük távolítsa el a gemkapcsokat, tűzőkapcsokat, papír klippeket, mivel ezek károsíthatják a pengéket! Amennyiben a papíraprító működése megszünik, kérjük hívja a Balász iratmegsemmisítő szerviz munkatársait!
Gyakori problémák, hibaelhárítás
A legyakoribb probléma, hogy az iratmegsemmisítő hirtelen leáll.

Először is kapcsolja ki a készüléket, majd áramtalanítsa azt. Hagyjuk pihenni legalább egy órát, hogy lehűljön. A leállás legyakoribb oka ugyanis a túlmelegedés. Ha az itarmegsemmisítő továbbra sem működik, vizsgálja meg, hátha valami elakadt benne. Az elakadt papírdarabok, rostok, - áramtalanítás után - egy csipesz segítségvel eltávolíthatók.

A papíraprító nem vágja, hanem tépi a belehelyezett dokumentumokat.

A legegyszerűbb módja hiba elhárításának, ha néhány ív - a konyhából jólismert - alumínium fóliát helyezünk a gépbe, majd elindítjuk azt.
A felsoroltakon kívül bármi is romlott el, ne próbálja házilag megjavítani.

Az aprító egy elektronikus készülék és akkor is szenvedhet áramütést, ha korábban már áramtalanította.

Az iratmegsemmisítő valóban egy egyszerű gép, de a javítása nem is olyan egyszerű! Higgyen nekünk, amikor azt mondjuk: ezt a feladatot bízza szakemberre!

Cím:

1095 Budapest Ipar u 4/b.

Kapcsolat:

1095 Budapest Ipar u 4/b.
balazs.irodagepszerviz@gmail.com
+36-1-215-7146
+36-20-926-3992
+36-1-215-7146

Nyitvatartás:

Kedd - Szerda - Csütörtök:
9.00-től – 12.00-ig
13.00-től - 17.00 óráig
Ebédszünet: 12.00 - 13.00
Péntek - Szombat - Vasárnap - Hétfő: zárva